Крильця за цим рецептом виходять смачними та хрусткими, з солодкими медовими нотками.

Такі крильця можна приготувати в домашніх умовах з легкістю, для цього знадобиться:

Крильця потрібно добре промити та порізати на шматочки. З одного крильця повинно вийти 2 шматочки.

Як правильно розрізати крильця. Фото: скрін відео

Маринад потрібно відправити у крильця. Для приготування маринаду потрібно змішати всі спеції, соєвий соус та рослинну олію. Замість сухого часнику можна взяти свіжий, за смаком він не буде відрізнятися.

Маринад. Фото: скрін відео

Крильця варто змішати з маринадом та залишити крила на півгодини. Але чим більше вони будуть маринуватися, тим краще. Поки крильця маринуються варто приділити увагу соусу. Для приготування потрібно змішати кетчуп та мед, можна трошки приправити улюбленими спеціями.

Після того, як курячі крильця замаринувались, варто запалити духовку і розігріти її до 200 градусів. На деко варто вистелити фольгу та викласти замариновані крильця максимально рівномірно.

Замариновані крильця. Фото: скрін відео

Покласти крильця в духову та запікати на температурі 200 градусів пів години. Насправді час і температура можуть трошки відрізнятися, в залежності від особливостей духовки. Після приготування крильця змішуємо з соусом та перемішуємо. Смакоту можна подавати з гарніром та їсти як самостійну страву.

Нагадаємо, портал Знай інформував, рідні попросять добавки: рецепт баклажанів з перцем у кисло-солодкому соусі

Раніше на порталі Знай повідомлялося, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями

Також наш портал інформував, якщо вам набридли вафлі та цукерки до чаю, зліпіть солодкі палички: 3 хвилини, а хрускоту на вечір