Крильця за цим рецептом виходять смачними та хрусткими, з солодкими медовими нотками.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакі крильця можна приготувати в домашніх умовах з легкістю, для цього знадобиться:
-
Курячі крильця – 1 кілограм;
-
Соєвий соус – 2 столові ложки;
-
Кетчуп – 2 столові ложки;
Популярні новини заразМобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписатиПоказати ще -
Мед – 3 столові ложки;
-
Приправи на будь-який смак – 1 чайна ложка;
-
Часник сухий – 1 чайна ложка;
-
Масло рослинне – 2 столові ложки;
-
Сіль – за смаком.
Крильця потрібно добре промити та порізати на шматочки. З одного крильця повинно вийти 2 шматочки.
Маринад потрібно відправити у крильця. Для приготування маринаду потрібно змішати всі спеції, соєвий соус та рослинну олію. Замість сухого часнику можна взяти свіжий, за смаком він не буде відрізнятися.
Крильця варто змішати з маринадом та залишити крила на півгодини. Але чим більше вони будуть маринуватися, тим краще. Поки крильця маринуються варто приділити увагу соусу. Для приготування потрібно змішати кетчуп та мед, можна трошки приправити улюбленими спеціями.
Після того, як курячі крильця замаринувались, варто запалити духовку і розігріти її до 200 градусів. На деко варто вистелити фольгу та викласти замариновані крильця максимально рівномірно.
Покласти крильця в духову та запікати на температурі 200 градусів пів години. Насправді час і температура можуть трошки відрізнятися, в залежності від особливостей духовки. Після приготування крильця змішуємо з соусом та перемішуємо. Смакоту можна подавати з гарніром та їсти як самостійну страву.
Нагадаємо, портал Знай інформував, рідні попросять добавки: рецепт баклажанів з перцем у кисло-солодкому соусі
Раніше на порталі Знай повідомлялося, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями
Також наш портал інформував, якщо вам набридли вафлі та цукерки до чаю, зліпіть солодкі палички: 3 хвилини, а хрускоту на вечір