Часто хочеться поміняти звичні печива або вафлі до чаю, і немає часу (або навіть сил) на яблучний пиріг у сковороді, то ви можете радіти - у нас з'явився чудовий рецепт того самого "щось смачненьке до чаю". Цього разу ми розповімо вам, як зробити хрусткі палички, і ви пальчики облизуватимете.

Один із українських кулінарних блогерів, який у мережі YouTube постійно викладає цікаві смаколики, показав, як швидко зробити такі палички, які подобаються і дітям, і дорослим.

Що нам потрібно: вода (окріп) 1 ст.; сіль 1 ч. л.; цукор 1 ст. л.; борошно пшеничне 2 ст.; олія для смаження.

Палички до чаю, скріншот: YouTube
Палички до чаю, скріншот: YouTube

Як приготувати

Майже все борошно просіюємо, змішуємо з сіллю та цукром. Паралельно кип'ятити воду. Вливаємо окріп у борошно. Лопаткою вимішуємо масу. Коли вона стане теплою, вимішуємо тісто руками. Воно має вийти м'яким і податливим.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Палички до чаю, скріншот: YouTube
Палички до чаю, скріншот: YouTube

У процесі вимішування тіста іноді додаємо борошно із залишку. Щоразу вимішуємо. Стіл присипаємо борошном. Тісто розгортаємо в тонкий пласт. Нарізаємо його тонкими смужками.

Розігріваємо олію та обсмажуємо смужки до рум'яності. Це не займе багато часу - палички швидко просмажуються, надуваються і стають хрусткими.

Палички до чаю, скріншот: YouTube
Палички до чаю, скріншот: YouTube

Викладаємо готові вироби на паперовий рушник, щоб увібралися надлишки олії. Складаємо їх на тарілку.

Нагадаємо, до свіжого хліба та м'яса - ідеально: як швидко приготувати ніжну намазку з баклажанів.

Раніше повідомлялося, взимку скажете собі "дякую": рецепт ароматних баклажанів з медом та часником у банках.

Також, банановий хліб за 90 секунд у мікрохвильовій печі: простий рецепт оригінального сніданку.