Сезон шашликів (на відкритій місцевості) завершився. А це означає, що мільйони українців чекатимуть нового літа і робитимуть м'ясо вдома на кухні. Однак є дуже важливе питання, як зробити м'ясо ніжнішим. Не завжди супермаркети можуть похвалитися ідеальним товарним видом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЄ хитрощі, які допоможуть розм'якшити м'ясо, щоб воно буквально тануло у роті.
Про це розповів один із українських фудблогерів, який часто публікує свіжі поради у мережі YouTube.
Як зробити м'ясо ніжніше
Пом'якшити м'ясо допоможе один копійчаний інгредієнт, який є на кожній кухні. Вам просто знадобиться харчова сода і зовсім небагато часу.
Спочатку візьміть м'ясо, покладіть його на обробну дошку, ретельно посипте харчовою содою. Надішліть продукт на півгодини в холодильник "відпочити". Після промийте його, висушіть і готуйте як завжди.
Головні помилки при приготуванні м'яса
Готуйте на гарячій сковороді. Якщо ви покладете м'ясо на холодну сковороду, воно може прилипнути і ви не отримаєте бажаного кольору або карамелізації.
Не поспішайте перевертати м'ясо. Ви повинні уникати цього і дати м'ясу спокійно готуватися протягом декількох хвилин, доки не утвориться скоринка.
Не соліть м'ясо занадто рано. У цьому випадку воно стане сухим та втратить свій кулінарний сік. Солити бажано безпосередньо в момент приготування або в кінці перед дегустацією.
Нагадаємо, універсальний рецепт грибної підливи на сметані: усі сусіди збігуться на неймовірний запах.
Раніше повідомлялося, медові крильця тануть у роті: як правильно приготувати.
Також, забутий смак дитинства: рецепт ароматного молочного пирога.