Пропонуємо рецепт яблучної аджики, який може зробити кожен. Домашня консервація: варення, заготівлі.

Вже почався дачний сезон і незабаром городники збиратимуть свій урожай. Але, як правило, українці звикли садити різних овочів більше, ніж можуть з'їсти за сезон.

аджика, скріншот з відео
аджика, скріншот з відео

Пропонуємо відмінний і швидкий рецепт домашньої аджики з яблук з солодкуватим і присмаком, що дозволяє зробити відмінний рецепт популярного соусу.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Вода дорожчає вже з серпня: скільки доведеться платити Забули вказати – допомоги не чекайте: ПФУ нагадав про нюанс при оформленні субсидії Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще
  • Помідор – 2 кг;
  • Перець болгарський (будь-ліпше червоний) - 1 кг;
  • Яблуко (з кислинкою) - 500 г;
  • Морква - 500 г;
  • Часник - 200 г;
  • Гіркий перець (не любите пекуче, кладіть менше) - 100 г;
  • Олія соняшникова - 1 склянка;
  • Перець чорний (за смаком);
  • Сіль (за смаком).

Алгоритм приготування

  1. Очистити всі овочі (моркву та яблука очистити від шкірки).
  2. Все перекрутити на м'ясорубку (можна подрібнити в блендері), додати сіль, чорний перець, олію і варити 2,5 години, періодично помішувати.
  3. Закочувати в стерилізованих банках або закрити капроновими кришками.

Нагадаємо про найсмачніші мариновані гриби, як свіжі: рецепт прозорого маринаду. Маринад виходить чудовий, прозорий, як сльоза та дуже смачний.

Раніше ми повідомляли про швидкий рецепт сирного пирога з ягодами з лавашу: заощадите купу грошей, а десерт не відрізнять від ресторанного.

Також не зайвим буде рецепт ідеальної мойви, при приготуванні якої навіть посуд не забрудниш: добавки попросять усі.