Фаршировані перці завжди займають на святковому столі особливе місце, а зникають із нього за рекордний час. Це дійсно дуже смачна та бажана страва, фарш для якої зазвичай готується на основі м'яса.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа зиму можна законсервувати фаршировані перці, які за смаком будуть нітрохи не гірші, але з іншою начинкою - капустою. Зробити це у рази простіше, ніж здається на перший погляд.
Інгредієнти:
- Болгарський перець – 16-18 штук
- Капуста – 300-400 г
- Сіль – 1.5 ст.л.
- Цукор – 0.5 склянки
- Оцет – 125 мл
- Лавровий лист – 2 штуки
- Вода – 1 л
- Запашний перець – 6 горошин
- Акуратно видаліть у перцю хвостики з насінням і наріжте капусту.
- Проваріть перець 7-10 хвилин у киплячій воді на слабкому вогні, остудіть і начиніть щільно капустою. Покладіть перець у банки.
- Закип'ятіть воду з оцтом та всіма спеціями, залийте перець та стерилізуйте банки ще 15 хвилин. Закатайте заготівлю і залиште під ковдрою до остигання. Зберігати можна, як будь-яку іншу консервацію.
Нагадаємо, через півгодини закуска вже буде готова: як смачно і швидко замаринувати баклажани.
Раніше ми писали про те, що буде, якщо в рецепті голубців капусту поміняти на листя винограду: навіть діти попросять добавки
Як повідомляв Знай.ua, справжнє "літо в банку": як без стерилізації приготувати овочеве асорті, яке порадує холодною зимою