Відомий кулінар та переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з українцями кулінарними фішками, які стануть у нагоді кожній господині.

Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв із фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.

Також він розповів, якщо навчитися вибирати рис, то його приготування буде без жодних турбот. Це стосується інших круп.

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно1, на дві години і вона відновиться", - розповів Клопотенко.

За словами Клопотенка, найкращий рецепт приготування риби дуже простий. Потрібно просто взяти свіжу рибу, покласти в духовку на сім хвилин при температурі 180 градусів і все. Цим та іншим кулінарним лайфхакам Євген Клоптенко навчає на своєму онлайн-курсі Сімпл Кукінг.

Євген Клопотенко, фото з Instagram
Євген Клопотенко, фото з Instagram

" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому" , - Розповів він.

Популярні новини зараз
Контроль за картковими переказами посилять: які суми зацікавлять банк та податкову "Нехай роблять з учителем після уроків": українці пропонують звільнити школярів від домашніх завдань Легалізація "бусифікації": адвокат попередив про нові законодавчі "сюрпризи" Українців попередили про складну зиму: під загрозою – чотири області
Показати ще

Нагадаємо, що про сльози та печіння можна забути: способи, завдяки яким ви не плакатимете під час нарізування цибулі.

Раніше ми повідомляли, що ніяких крихт, а смак родом з дитинства: рецепт найсмачнішого домашнього хліба на кефірі.

Також стало відомо, що дощові осінні вечори не зіпсують вам настрій: рецепт гарячого шоколаду, що зігріває і ароматного.