Відомий кулінар та переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з українцями кулінарними фішками, які стануть у нагоді кожній господині.

Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв із фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.

Також він розповів, якщо навчитися вибирати рис, то його приготування буде без жодних турбот. Це стосується інших круп.

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно1, на дві години і вона відновиться", - розповів Клопотенко.

За словами Клопотенка, найкращий рецепт приготування риби дуже простий. Потрібно просто взяти свіжу рибу, покласти в духовку на сім хвилин при температурі 180 градусів і все. Цим та іншим кулінарним лайфхакам Євген Клоптенко навчає на своєму онлайн-курсі Сімпл Кукінг.

Євген Клопотенко, фото з Instagram
Євген Клопотенко, фото з Instagram

" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому" , - Розповів він.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що про сльози та печіння можна забути: способи, завдяки яким ви не плакатимете під час нарізування цибулі.

Раніше ми повідомляли, що ніяких крихт, а смак родом з дитинства: рецепт найсмачнішого домашнього хліба на кефірі.

Також стало відомо, що дощові осінні вечори не зіпсують вам настрій: рецепт гарячого шоколаду, що зігріває і ароматного.