Відомий кулінар та переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з українцями кулінарними фішками, які стануть у нагоді кожній господині.

Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв із фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.

Також він розповів, якщо навчитися вибирати рис, то його приготування буде без жодних турбот. Це стосується інших круп.

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно1, на дві години і вона відновиться", - розповів Клопотенко.

За словами Клопотенка, найкращий рецепт приготування риби дуже простий. Потрібно просто взяти свіжу рибу, покласти в духовку на сім хвилин при температурі 180 градусів і все. Цим та іншим кулінарним лайфхакам Євген Клоптенко навчає на своєму онлайн-курсі Сімпл Кукінг.

Євген Клопотенко, фото з Instagram
Євген Клопотенко, фото з Instagram

" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому" , - Розповів він.

Популярні новини зараз
"Дуже багато брехні...": мольфар прозрів і розповів, коли українські захисники вийдуть до моря Чи буде 2024 рік високосним: усі заборони та таємниці року Покровська батьківська субота 30 вересня: що заборонено цього дня і що робити, якщо не можете піти до церкви До 50 гривень за куб газу: експерт розповів, якими можуть бути нові тарифи на комунальні послуги
Показати ще

Нагадаємо, що про сльози та печіння можна забути: способи, завдяки яким ви не плакатимете під час нарізування цибулі.

Раніше ми повідомляли, що ніяких крихт, а смак родом з дитинства: рецепт найсмачнішого домашнього хліба на кефірі.

Також стало відомо, що дощові осінні вечори не зіпсують вам настрій: рецепт гарячого шоколаду, що зігріває і ароматного.