Традиційно на різні свята українці готують Олів'є, крабов'я, можливо Оселедець під шубою або Мімозу.

Це основні салати будь-якого столу. Але всі ми чомусь забули про барвистий салат із буряків, який точно може посуперничати з тими, що ми назвали вище. Тим більше після премхери культового фірма "Барбі" з Марго Роббі такий салат зобов'язаний повернутися на наші столи. Отже, спробуємо приготувати салат "Барбі".

Салат "Барбі" з буряка, кадр з відео
Салат "Барбі" з буряка, кадр з відео

Інгредієнти для бурякового салату:

  • відварений буряк - 3 шт.;
  • мариновані огірки - 4 шт.;
  • цибуля ріпчаста - шт.;
  • яйця відварені - 4 шт.;
  • укроп — пучок;
  • перець чорний мелений - 1/2 ч. л.;
  • майонез — 3 ст. л.

Приготування бурякового салату:

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

1. Відварені очищені буряки подрібнюємо на великих різцях терки. Можна запекти буряки в духовці замість звичайного варіння.

2. Нарізаємо маленьким кубиком мариновані огірки та варені очищені яйця. Викладаємо яйця та огірки в миску до бурякової маси.

3. Шинкуємо дрібно кріп, додаємо в салат. Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, обсмажуємо в сковороді з олією до золотистого кольору. Цибулю також викладаємо в салат.

4. Посипаємо салат чорним меленим перцем, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Приготування салату "Барбі", кадр з відео
Приготування салату "Барбі", кадр з відео

Салат виходить в міру солоним, але можна додати солі до смаку. Це гарний салат для перекушування, також він підходить як закуска на святковий стіл.

Нагадаємо, що тому, хто придумав цей рецепт, потрібно ставити пам'ятник: бюджетний картопляний пиріг стане вашим коханим.

Раніше ми повідомляли про варення з брусниці на зиму в запашному сиропі: рецепт 5-хвилинка без втрати вітамінів.