Ось ви заварили собі ароматний чай, берете хліб і розумієте, що в холодильнику немає жодного паштету чи іншої намазки для смачного бутерброду.

І що робити? Одягатися та йти до магазину? А чай же охолоне. Ні, це не наш варіант. Тим більше, що дізнавшись рецепт цієї намазки, ви назавжди забудете про магазинну. Варто зазначити, що цей рецепт із сардин та плавленого сирку свого часу взяв перше місце на кулінарному конкурсі, тому смак – дивовижний.

Намазка із сардин, кадр з відео
Намазка із сардин, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Сардина в олії - 180 г;
  • Варені яйця - 2 шт.;
  • Плавлений сирок – 1 шт.;
  • Майонез — 2 ст.л.;
  • Сіль — ½ чайної ложки;
  • Чеснок — 1 зубчик.

Приготування:

1. Позбавляємо сардини олії. Яйця очищаємо та нарізаємо на дві половинки. Плавлений сир ріжемо великими кубиками.

2. Викладаємо в чашу блендера сардини, яйця та плавлений сир. Додаємо в чашу майонез та сіль. Пропускаємо в суміш через прес зубчики часнику.

Популярні новини зараз
ТЦК масово подають у розшук: як перевірити списки ухилянтів Техогляд, апостиль та мобілізація: які зміни чекають на українців у червні Несплата комуналки: при якій заборгованості можуть ініціювати конфіскацію житла Залишилось чекати недовго: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна в Україні
Показати ще

Намазка із сардин, кадр з відео
Намазка із сардин, кадр з відео

3. Перемелюємо продукти до однорідності, перекладаємо в чисту суху банку. Можна спробувати розім'яти виделкою, якщо немає блендера, але процес трохи затягнеться. Зберігати паштет з сардин можна в холодильнику.

Це ніжна намазка на хліб, яка сподобається всім членам вашої родини. Паштет можна намазати на хліб і посипати зверху зеленню, то буде ще смачніше.

Нагадаємо, чому ми забули цей рецепт і замінили його на Олів'є: простий та смачний салат "Барбі" з буряків.

Раніше ми повідомляли, що тому, хто придумав цей рецепт, потрібно ставити пам'ятник: бюджетний картопляний пиріг стане вашим коханим.