Ось ви заварили собі ароматний чай, берете хліб і розумієте, що в холодильнику немає жодного паштету чи іншої намазки для смачного бутерброду.

І що робити? Одягатися та йти до магазину? А чай же охолоне. Ні, це не наш варіант. Тим більше, що дізнавшись рецепт цієї намазки, ви назавжди забудете про магазинну. Варто зазначити, що цей рецепт із сардин та плавленого сирку свого часу взяв перше місце на кулінарному конкурсі, тому смак – дивовижний.

Намазка із сардин, кадр з відео
Намазка із сардин, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Сардина в олії - 180 г;
  • Варені яйця - 2 шт.;
  • Плавлений сирок – 1 шт.;
  • Майонез — 2 ст.л.;
  • Сіль — ½ чайної ложки;
  • Чеснок — 1 зубчик.

Приготування:

1. Позбавляємо сардини олії. Яйця очищаємо та нарізаємо на дві половинки. Плавлений сир ріжемо великими кубиками.

2. Викладаємо в чашу блендера сардини, яйця та плавлений сир. Додаємо в чашу майонез та сіль. Пропускаємо в суміш через прес зубчики часнику.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Намазка із сардин, кадр з відео
Намазка із сардин, кадр з відео

3. Перемелюємо продукти до однорідності, перекладаємо в чисту суху банку. Можна спробувати розім'яти виделкою, якщо немає блендера, але процес трохи затягнеться. Зберігати паштет з сардин можна в холодильнику.

Це ніжна намазка на хліб, яка сподобається всім членам вашої родини. Паштет можна намазати на хліб і посипати зверху зеленню, то буде ще смачніше.

Нагадаємо, чому ми забули цей рецепт і замінили його на Олів'є: простий та смачний салат "Барбі" з буряків.

Раніше ми повідомляли, що тому, хто придумав цей рецепт, потрібно ставити пам'ятник: бюджетний картопляний пиріг стане вашим коханим.