Для всіх наших читачів, які пам'ятають, що хліб можна їсти не тільки у свіжому вигляді, є чудовий рецепт чудової закуски. На цей раз ми пропонуємо вам приготувати сухарики часникові.

Сухарики, приготовлені своїми руками, виходять повністю натуральними, без ароматизаторів та зайвих добавок.

Один із українських фудблогерів розповів, що такі сухарики можна подавати і до чаю, і до пива, підійдуть вони і для приготування салатів. Найцікавіше - це часникова олія.

Рецепт сухариків, скріншот: YouTube
Рецепт сухариків, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

Популярні новини зараз
В українців масово горять холодильники: як зберегти техніку під час відключень світла Пенсіонерам додадуть 600 гривень: як оформити надбавку Важливо для кожного пенсіонера: українців попередили про зміни Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника
Показати ще

- хліб - 200-250 г;

- часник – 2-3 зубчики;

- олія рослинна (бажано оливкова) - 60-70 г;

- розчин - 0,5-1 год. л.;

- перець чорний мелений (за бажанням) – за смаком.

Рецепт сухариків, скріншот: YouTube
Рецепт сухариків, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

Підготувати потрібні інгредієнти. Гострим ножем зрізати із хліба кірку. Хліб без кірки нарізати кубиками зі стороною 1 см або брусочками 1х1х2 см. Почистити часник і роздавити за допомогою часнику.

У мисці змішати олію, часник, сіль і перець (за бажанням). Включити духовку та розігріти до 200 градусів.

Рецепт сухариків, скріншот: YouTube
Рецепт сухариків, скріншот: YouTube

Викласти нарізаний хліб у соус. Ретельно перемішати хліб з часниковим маслом. Шматочки можуть просочитися олією не рівномірно – це нормально. Викласти шматочки хліба рівномірним шаром на лист.

Рецепт сухариків, скріншот: YouTube
Рецепт сухариків, скріншот: YouTube

Підсушувати часникові сухарики в розігрітій духовці на середньому рівні при температурі 200 градусів 10-20 хвилин. Ось і все, можна викласти у зручний посуд.

Рецепт сухариків, скріншот: YouTube
Рецепт сухариків, скріншот: YouTube

Нагадаємо, вийде навіть краще, ніж у Starbuks: рецепт пікантного гарбузового латте, яке люблять усі.

Раніше повідомлялося, навіщо кулінари ошпарюють цибулю окропом: після цього овоч полюблять навіть найкапризніші.

Також, за таку смачну закуску поцілують руки і не лише: рецепт фаршированого перцю з баклажанами у банках.