Для всіх наших читачів, які пам'ятають, що хліб можна їсти не тільки у свіжому вигляді, є чудовий рецепт чудової закуски. На цей раз ми пропонуємо вам приготувати сухарики часникові.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСухарики, приготовлені своїми руками, виходять повністю натуральними, без ароматизаторів та зайвих добавок.
Один із українських фудблогерів розповів, що такі сухарики можна подавати і до чаю, і до пива, підійдуть вони і для приготування салатів. Найцікавіше - це часникова олія.
Що нам потрібно із продуктів:
- хліб - 200-250 г;
- часник – 2-3 зубчики;
- олія рослинна (бажано оливкова) - 60-70 г;
- розчин - 0,5-1 год. л.;
- перець чорний мелений (за бажанням) – за смаком.
Спосіб приготування
Підготувати потрібні інгредієнти. Гострим ножем зрізати із хліба кірку. Хліб без кірки нарізати кубиками зі стороною 1 см або брусочками 1х1х2 см. Почистити часник і роздавити за допомогою часнику.
У мисці змішати олію, часник, сіль і перець (за бажанням). Включити духовку та розігріти до 200 градусів.
Викласти нарізаний хліб у соус. Ретельно перемішати хліб з часниковим маслом. Шматочки можуть просочитися олією не рівномірно – це нормально. Викласти шматочки хліба рівномірним шаром на лист.
Підсушувати часникові сухарики в розігрітій духовці на середньому рівні при температурі 200 градусів 10-20 хвилин. Ось і все, можна викласти у зручний посуд.
Нагадаємо, вийде навіть краще, ніж у Starbuks: рецепт пікантного гарбузового латте, яке люблять усі.
Раніше повідомлялося, навіщо кулінари ошпарюють цибулю окропом: після цього овоч полюблять навіть найкапризніші.
Також, за таку смачну закуску поцілують руки і не лише: рецепт фаршированого перцю з баклажанами у банках.