Салати зі свіжих овочів смачні і корисні, але особливого смаку і саме мариновані овочі радують нас своїм насиченим ароматом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБагато хто вважає, що маринування — це тривалий процес і очікувати результату доведеться досить довго. Ми з легкістю переконаємо вас в зворотному.
Щоб посмакувати солодкий маринований перець, вам необов'язково чекати зими, для того щоб відкрити свої запаси.
Швидким та простим рецептом маринованого перцю
На його приготування потрібно виділити блтзько 30 хвилин.
Інгредієнти:
- болгарський перець – 6-8 шт
- соняшникова олія – 100 мл
- часник – 3-4 зубчики
- зелень – пучок
- сіль – 1 ч. л.
- цукор – 1 ст. л.
- лимон – 1 шт
Спосіб приготування:
Для початку потрібно помити та викласти перець на деко, запікати за температури 200 градусів 20-30 хвилин.
Запечений перець викласти у тарілку, накрити фольгою та залишити на 30 хвилин. Після цього очистити від шкірки та зернят.
Для приготування маринаду змішати сіль, сік половини лимона, цукор, олію, подрібнену зелень та часник.
У контейнер викласти шарами перець та зелень поки не закінчаться інгредієнти. Залишити у холодильнику на 30 хвилин.
Смачного!
Нагадаємо про рецепт ароматної картоплі по-сільськи для мікрохвильової печі: головне - правильно нарізати.