Шинкування капусти – справа дуже відповідальна. Господині та господарі мало не роками вдосконалюють свою майстерність у цьому ремеслі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАле навіть дуже досвідченим людям іноді важко отримати шматочки капусти однакового невеликого розміру.
Про шатківницю капусти Знай.ua розповідає на основі матеріалу ресурсу "ВажноЗнати".
Нарізка капусти ножем залишає шматочки надто великого розміру. Якщо ж спробувати подрібнити її в блендері - ви "видавите" з овочів сік.
Спеціальна шатківниця для капусти (мандоліна) - досить непоганий варіант, але у нього є недолік: шматки виходять досить великими, що підійде не на кожну страву.
Але можна спробувати й інший спосіб. Розріжте капусту на 3-4 частини і натріть на звичайну терку. На це у вас піде від сили хвилин 5. Шматочки овочів будуть однакового невеликого розміру, а сік залишиться всередині.
Так можна швидко приготувати добрий салат або котлети з капусти. Проста та доступна методика підходить майже для будь-якої страви.
Нагадаємо, що з цим рецептом грузді та рижики вийдуть у всіх: консервуйте гриби так і не пошкодуєте.
Раніше ми повідомляли, що швидко, просто та смачно: маринована капуста з болгарським перцем.
Також стало відомо про осінній салат з виноградом, сиром та куркою: готується за лічені хвилини. Цікаве поєднання смаків, яке точно вам сподобається.