Їсти піцу і худнути – звучить як фантастика, але насправді це можливо. Секретним рецептом диво-страви поділилася дієтолог Каріна Приймак на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Покупна піца дуже смачна, але і калорійна, тому не всі можуть дозволити її їсти частіше ніж кілька разів на місяць. Однак вдома можна приготувати корисний аналог піци, який допоможе позбавитися зайвих сантиметрів на талії і сподобатися всій родині.

Піца. Фото: скрін youtube
Піца. Фото: скрін youtube

Ще один плюс такої піци - її швидко готувати і можна без побоювань їсти на вечерю, оскільки в ній немає жодного грама борошна.

Як приготувати?

Цвітну капусту нарізаємо пластинами, викладаємо на лист і запікаємо 10 хвилин|мінути|.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У цей час можна приготувати соус, для якого потрібно: 1 столова ложка олії, по 1 чайній ложці сухого часнику та копченої паприки, а також 50 г тертого пармезану.

Піца для схуднення. Фото: скрін з відео
Піца для схуднення. Фото: скрін з відео

Далі змащуємо основу та запікаємо ще 1 хвилину. Після цього додаємо сир та шинку і знову відправляємо в духовку на 3 хвилини або до готовності.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, від такого обіду точно ніхто не відмовиться: як приготувати картопляні оладки під ароматним грибним соусом.

Також наш портал інформував, цікаві міні-піци у вигляді гарбуза на Хелловін: з такою закускою свято точно пройде вдало.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, яку крупу в жодному разі не можна замочувати в холодній воді: якщо ви цього не знали, то багато років шкодили своєму здоров'ю.