Крем-супи люблять за те, що вони в рази ситніші за звичайні, при цьому готуються максимально легко. Поки триває сезон броколі, варто зробити саме його, але із секретним інгредієнтом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСекрет крем-супу за цим рецептом у додаванні яблука та яблучного соку. Броколі має характерний гіркуватий присмак, а ці інгредієнти мають необхідну кислинку та терпкість, щоб нейтралізувати його. До того ж додають свіжості, легкості та ще більше вітамінів.
Інгредієнти:
- Броколі 700 г
- Вершкове масло 3 ст. л.
- Цибуля 2 шт.
- Яблуко 200 г
- Курячий бульйон 700 мл
- Яблучний сік 235 мл
- Чебрець 10 г
- Лимонна цедра 20 г
- Зелена цибуля 25 г
- Сіль за смаком
Процес приготування крем-супу:
Броколі розділіть на стебла та суцвіття. Стебла за бажанням почистіть від жорсткої шкірки і подрібніть для подальшого використання.
Розігрійте сковороду з вершковим маслом та обсмажте в ній нарізані кубиками цибулю та яблука до м'якості. На це піде близько 10 хвилин на середньому вогні.
Додайте до яблук та цибулі бульйон, яблучний сік, скоринку лимона та гілочку чебрецю. Доведіть до кипіння та готуйте 25 хвилин.
Заберіть цедру та чебрець, після чого збийте всі інгредієнти у блендері. Готово. Подавайте крем-суп на стіл, прикрасивши нарізаною цибулею.
Нагадаємо, рецепт смачних пирогів з грибами, куркою та овочами: зручні порції, яких вистачить кожному
Раніше ми писали про те, що гарбузова "Зебра" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім
Як повідомляв Знай.ua, ідеальний варіант для затишного вечора: рецепт домашнього глінтвейну на основі білого вина