Крем-супи люблять за те, що вони в рази ситніші за звичайні, при цьому готуються максимально легко. Поки триває сезон броколі, варто зробити саме його, але із секретним інгредієнтом.

Секрет крем-супу за цим рецептом у додаванні яблука та яблучного соку. Броколі має характерний гіркуватий присмак, а ці інгредієнти мають необхідну кислинку та терпкість, щоб нейтралізувати його. До того ж додають свіжості, легкості та ще більше вітамінів.

Приготування крем-супу з броколі, фото sovkusom
Приготування крем-супу з броколі, фото sovkusom

Інгредієнти:

  • Броколі 700 г
  • Вершкове масло 3 ст. л.
  • Цибуля 2 шт.
  • Яблуко 200 г
  • Курячий бульйон 700 мл
  • Яблучний сік 235 мл
  • Чебрець 10 г
  • Лимонна цедра 20 г
  • Зелена цибуля 25 г
  • Сіль за смаком

Процес приготування крем-супу:

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Броколі розділіть на стебла та суцвіття. Стебла за бажанням почистіть від жорсткої шкірки і подрібніть для подальшого використання.

Розігрійте сковороду з вершковим маслом та обсмажте в ній нарізані кубиками цибулю та яблука до м'якості. На це піде близько 10 хвилин на середньому вогні.

Додайте до яблук та цибулі бульйон, яблучний сік, скоринку лимона та гілочку чебрецю. Доведіть до кипіння та готуйте 25 хвилин.

Заберіть цедру та чебрець, після чого збийте всі інгредієнти у блендері. Готово. Подавайте крем-суп на стіл, прикрасивши нарізаною цибулею.

Нагадаємо, рецепт смачних пирогів з грибами, куркою та овочами: зручні порції, яких вистачить кожному

Раніше ми писали про те, що гарбузова "Зебра" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім

Як повідомляв Знай.ua, ідеальний варіант для затишного вечора: рецепт домашнього глінтвейну на основі білого вина