Готелі all inclusive, блакитний берег та дорогі делікатеси з усього світу не зможуть замінити відпочинок, коли тебе батьки вперше повезли до моря.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ ти згадуєш ті чарівні крики чайок на пляжі, які перепліталися із закликами продавців купити гарячу кукурудзу.
І якщо фізично відправити в місце своїх теплих літніх спогадів поки непросто, то нагадати собі той унікальний смак простої страви все ж таки можна.
Потрібно просто знати невеликі хитрощі, які дозволять приготувати кукурудзу так, як у дитинстві.
1. Разом із листям
Щоб смак кукурудзи був більш глибоким та насиченим, варити її слід разом із листям. Існує 2 способи:
а) зняти верхнє листя і зрізати частину кукурудзяних приймок, ретельно промити і варити в такому вигляді;
б) почистити качан, помити листя, викласти ними дно, стінки каструлі, а потім накрити ще й саму кукурудзу.
2. Цукор та сіль
Щоб кукурудза вийшла солодкою, без цукру не обійтись. На 1 літр води береться ложка продукту. А ось солити воду не варто, інакше овоч не буде соковитим.
Сіль додають безпосередньо перед подачею.
3. Час
Цей показник залежить від молодості овочів та сортів. Варіюється від 15 до 45 хвилин. Після 15 хвилин варіння просто перевіряйте кукурудзу на готовність.
4. Масло
Ще одним цікавим способом подачі є кукурудза з олією. На гарячий овоч покладіть невеликий брусочок вершкового масла|мастила| і їжте.
5. Вогонь
Варити кукурудзу після кипіння слід лише на середній потужності та під кришкою. Слідкуйте за тим, щоб овоч був повністю покритий водою. При необхідності просто перевертайте його інколи.
Нагадаємо, що додайте цей інгредієнт, щоб ваші котлети стали і соковитими, і ніжними: ніколи не додумалися б.
Раніше ми повідомляли, що ці лимонні квадратики будуть кращими за будь-якого Наполеона і Медовика: рецепт швидкої та смачної випічки.
Також стало відомо, що за вашим борщем вишикується черга , просто додайте ложечку цього: секрет, який приховують досвідчені кулінари.