Окупанти позбавили українців можливості приємно відпочити на узбережжі Чорного та Азовського моря, тож тепер можна тішити себе смачненьким та не переживати за свою струнку талію.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМи поділимося з вами простим рецептом млинця, на приготування якого ви витратите менше 30 хвилин.
Інгредієнти на 12 порцій
Основні (для млинців):
- борошно пшеничне - 1 склянка;
- молоко – 500 мл;
- рослинна олія – 30 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- сіль - на свій смак;
- цукор – 2 ст. л.
Для крему:
- яйця курячі – 2 шт.;
- молоко – 500 мл;
- борошно пшеничне - 3 ст. л.;
- цукор – 150 г;
- олія вершкове - 200 г;
- ванілін – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Змішайте спочатку яйце з цукром, потім через хвилину додайте|добавляйте| масло і молоко. Перемішайте і додайте борошно, що просіює. Перемішайте до однорідності.
- Добре розігрійте сковороду і змастіть олією, підсмажте млинці з обох боків. Готові млинці складайте на тарілку та накривайте кришкою. Під кришкою вони пропаряться, стануть м'якшими.
- Поки млинці під кришкою, приготуйте заварний крем. В антипригарну каструлю з товстим дном налийте 400 мл молока і додайте цукор. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння та повного розчинення цукру.
- Змішайте окремо 100 мл молока, яйця, борошно і ванілін, що залишилися. А потім поступово введіть кипляче молоко.
- Поверніть масу на повільний вогонь, постійно помішуючи, варіть до загусання. Зніміть з вогню та додайте шматки вершкового масла.
- Як тільки масло розтане, збийте масу міксером.
- Далі зберіть млинцевий торт. Промажте кремом млинець, викладаючи після цього млинці один на інший.
Нагадаємо, що вам не подобалася пшоняна каша - значить, ви її неправильно готували: рецепт, з яким її полюблять навіть діти.
Раніше ми повідомляли, що така страва не соромно і на свято подавати: рецепт оладок з курячої грудки.