Ми звикли, що піци бувають м'ясними, сирними чи овочевими. На жаль, солодкі не так сильно популярні і дуже дарма. Вони можуть виступати як повноцінний десерт.

За цим рецептом солодка піца готується з банана та сезонної полуниці, але фрукти чи ягоди можна вибирати на свій розсуд. У будь-якому випадку вийде смачно. До того ж не потрібно морочитися з тестом, оскільки готове для піци можна придбати в багатьох супермаркетах.

Фрукти. Фото: youtube
Фрукти. Фото: youtube

Інгредієнти:

  • Тісто для піци 250 г
  • Полуниця 150 г
  • Банан 1 шт.
  • Олія вершкове 20 г
  • Паста горіхова або шоколадна (не обов'язково Nutella) 120 г
  • Цукрова пудра 100 г

Як приготувати:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Заморожене тісто для піци розморозьте до кімнатної температури, викладіть на лист. Змастіть його розтопленим вершковим маслом, залишивши близько 2 см по краях.

Поставте лист в духовку і випікайте тісто близько 10 хвилин або поки скоринка не стане золотисто-коричневою. Вийміть тісто з духовки і акуратно змастіть зверху шоколадною пастою, знову залишивши край 2 см. Зверху покладіть шматочки банана та полуниці. Не соромтеся додавати більше начинки, наприклад, фундук, волоські горіхи або кокосову стружку.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Поверніть піцу до духовки і випікайте 5-10 хвилин. Дістаньте та посипте цукровою пудрою.

Нагадаємо, що варення – надто нудно, зробіть желе: рецепт малинової заготовки на зиму.

Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.

Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.