Домашнє морозиво значно смачніше і корисніше магазинного. Воно не містить у своєму складі шкідливих консервантів, барвників та інших шкідливих добавок.

Однак багато хто вважає, що приготувати такий десерт вдома займає багато часу та зусиль. Однак зараз ми спростують це міф.

Морозиво крем-брюле. Фото скріншот з Instagram
Морозиво крем-брюле. Фото скріншот з Instagram

Фудблогерка Анастасія з ніком anny.cooking у Instagram поділилася простим та швидким рецептом морозива крем-брюле. Для його приготування потрібно лише 3 продукти.

Інгредієнти:

  • 500 мл вершків 33%
  • 200 г вареного згущеного молока
  • два вафельні коржі

Морозиво крем-брюле. Фото скріншот з Instagram
Морозиво крем-брюле. Фото скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Спосіб приготування:

Бортики роз'ємної форми змащуємо вершковим маслом та застилаємо пергаментом, викладаємо на дно форми один вафельний корж.

Морозиво крем-брюле. Фото скріншот з Instagram
Морозиво крем-брюле. Фото скріншот з Instagram

Дуже холодні вершки збиваємо до стійких піків, додаємо варене згущене молоко, збиваємо до однорідності 1 хвилину.

Виливаємо вершкову масу на вафельний корж і зверху накриваємо ще одним коржем.

Морозиво крем-брюле. Фото скріншот з Instagram
Морозиво крем-брюле. Фото скріншот з Instagram

Кладемо майбутнє морозиво в морозилку до повного заморожування.

З готового морозива знімаємо форму, пергамент та нарізаємо.

Нагадаємо, що і салати, і як закуска, і до м'яса, і просто так: рецепт смачних маринованих слив на всі випадки життя.

Раніше ми повідомляли про желе з кавуна: десерт, який прикрасить будь-який солодкий стіл. Технологія дуже проста, багато часу не знадобиться.

Також стало відомо про дуже ароматне варення з аличі з вином: рецепт, який точно не дасть нудьгувати взимку. На готування піде лише близько 30 хвилин.