Намазки на бутерброди – це завжди зручно, смачно і не так вже й дорого. Якщо ви вже спробували готувати м'ясні намазки, обов'язково зверніть увагу на новий рецепт, який підказала кулінарна блогерка Юлія Сеніч.

Ця закуска готується з цибулі, але не лякайтеся! Запаху, який може вас відлякати, тут не буде лише яскравий і збалансований смак. Намазку добре подавати з хлібом, багетом або будь-якими іншими хлібними виробами.

Ось що вам потрібно для приготування:

  • Цибуля синя – 250 г
  • Оцет – 50 г
  • Оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • Вода - 100 мл
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Консервований тунець – 100 г
  • Майонез – 2 ст. л.

Як готувати:

  1. Цибулю наріжте кільцями і викладіть на суху сковороду. Полийте олією і посипте цукром. Гасіть 2-3 хвилини.
  2. Влийте оцет і воду, тушкуйте, доки вода не випарується. Це триватиме лише кілька хвилин.
  3. Для заправки перемішайте тунець із майонезом та додайте перець. Можна використовувати блендер, щоб одержати однорідну масу.
  4. З'єднайте цибулю із заправкою – і можна насолоджуватися!

Ця салат-намазка стане чудовим доповненням до вашого столу. Приємного апетиту!

Популярні новини зараз
Українців почнуть викликати до суду: обиратимуть наосліп, за неявку – непосильні штрафи Батьківство не врятує від мобілізації: багатодітним українцям встановили нові вимоги До банкомату з чужим не підходьте: ПриватБанк вилучає картки та залишає українців без грошей Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

А ми нагадуємо, 4 інгредієнти, а смак – божественний: рецепт м'ятного лікеру, який буде готовий до Нового року

Поки не спробуєте і не зрозумієте, що це не десерт: рецепт пирога з плавленими сирками

Крім того, секрети смачних котлеток розкрито: "трюки" досвідчених шефів, які допоможуть зробити страву повітряною