Намазки на бутерброди – це завжди зручно, смачно і не так вже й дорого. Якщо ви вже спробували готувати м'ясні намазки, обов'язково зверніть увагу на новий рецепт, який підказала кулінарна блогерка Юлія Сеніч.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦя закуска готується з цибулі, але не лякайтеся! Запаху, який може вас відлякати, тут не буде лише яскравий і збалансований смак. Намазку добре подавати з хлібом, багетом або будь-якими іншими хлібними виробами.
Ось що вам потрібно для приготування:
- Цибуля синя – 250 г
- Оцет – 50 г
- Оливкова олія – 2-3 ст. л.
- Вода - 100 мл
- Цукор – 2 ст. л.
- Консервований тунець – 100 г
- Майонез – 2 ст. л.
Як готувати:
- Цибулю наріжте кільцями і викладіть на суху сковороду. Полийте олією і посипте цукром. Гасіть 2-3 хвилини.
- Влийте оцет і воду, тушкуйте, доки вода не випарується. Це триватиме лише кілька хвилин.
- Для заправки перемішайте тунець із майонезом та додайте перець. Можна використовувати блендер, щоб одержати однорідну масу.
- З'єднайте цибулю із заправкою – і можна насолоджуватися!
Ця салат-намазка стане чудовим доповненням до вашого столу. Приємного апетиту!
А ми нагадуємо, 4 інгредієнти, а смак – божественний: рецепт м'ятного лікеру, який буде готовий до Нового року
Поки не спробуєте і не зрозумієте, що це не десерт: рецепт пирога з плавленими сирками
Крім того, секрети смачних котлеток розкрито: "трюки" досвідчених шефів, які допоможуть зробити страву повітряною