Капусту можна не тільки протушкувати, а й використовувати за основу для приготування пирога. Виходить неймовірно смачно, корисно та досить бюджетно.

Такий чудовий пиріг запропонувала приготувати дослідниця галицької кухні Маріанна Душар. Вона зазначила, що страва виходить дуже смачною і вигідною, а подавати її можна самостійно або приготувати на додачу грибний або томатний соус.

Грибна підлива, фото 1000.menu
Грибна підлива, фото 1000.menu

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 800 г
  • Морква 2 шт.
  • Перець болгарський червоний 150 г
  • Цибуля порей 2 шт.
  • Петрушка, гілочка 6 шт.
  • Укроп, пучок 1 шт.
  • Манка 3 ст. л.
  • Розпушувач 1/2 ч. л.
  • Сіль 1/2 год. л.
  • Перець запашний мелений 1/2 ч. л.
  • Сушений кмин 1/2 ч. л.
  • Яйця курячі 3 шт.

Як приготувати:

Капусту натерти на великій тертці. Моркву порізати тоненькою соломкою і обсмажити з цибулею, порізаною кубиками. Смажити до м'якості. Перець порізати кубиками, порубати зелень, порій нарізати кружальцями.

З'єднати капусту, засмажку з цибулі та моркви, перець, зелень, жовтки, сіль, перець, кмин та манку. Добре вимісити. Окремо збити білки та вмішати в овочеву суміш.

Популярні новини зараз
-1, сніг та поверення холоду в Україну: яку погоду обіцяють нам у квітні Банки змінюють правила переказів з картки на картку: які дані тепер "засвітять" 300 гривень – теж гроші: як оформити щомісячну доплату до пенсії Двом категоріям українців виплатять по 10 800 грн: кого підтримають копійчиною
Показати ще

Викласти у форму, застеляну пергаментом, випікати при 170 градусах 50-60 хвилин.

Капустяник, фото shuba
Капустяник, фото shuba

Нагадаємо про соковиті, з м'ясною начинкою та апетитною сирною шапочкою: рецепт фаршированих помідорів.

Раніше ми повідомляли, що більше не потрібно готувати кілька годин і чекати: рецепт ледачого холодця з курки.

Також стало відомо, що квашена капуста замість огірків та гриби замість ковбаси: чим замінити основні інгредієнти салату "Олів'є".