Цей пісний салат може бути дуже смачним, незважаючи на повну відсутність м'ясних продуктів у складі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЙого можна готувати з будь-якими грибами, тільки смаженими. Але найкраще за смаком саме печериці: вони швидко смажаться та забезпечують правильний смак та текстуру салату.
Інгредієнти:
- Картопля – 3-4 штуки;
- Гриби – 600 г;
- Огірки мариновані – 4 штуки;
- Зелена цибуля – пучок;
- Чеснок – 1 зубчик;
- Оливкова олія – 1 столова ложка;
- Сіль та перець – за смаком.
Для заправки:
- Гірчиця діжонська – 1 столова ложка;
- Лимонний сік - 1 столова ложка;
- Солодка паприка – щіпка;
- Оливкова олія – 1 столова ложка;
- Сіль, перець – до смаку.
Для початку слід приготувати заправку. Для цього діжонську гірчицю змішайте з оливковою олією, сіллю, перцем та лимонним соком. Перед заправкою салату цю суміш слід збити вилкою або віночком.
Картоплю потрібно запекти в духовці, у фользі, або зварити в шкірці. Готову картоплю почистіть та наріжте середніми шматочками.
Гриби почистіть, наріжте середніми шматочками чи скибочками. На сковороду налийте олії та роздавіть туди невеликий зубчик часнику. Підсмажений часник приберіть зі сковороди та засипте гриби. Гриби слід смажити до золотистого кольору.
Огірки потрібно розрізати навпіл, а потім невеликими скибочками. Зелену цибулю дрібно порізати та змішати з теплими грибами. Туди ж додайте картоплю та огірки. Заправку перемішайте віночком до однорідності і додайте салат. Якщо є необхідність додайте ще якісь улюблені приправи. Салату слід дати настоятися із заправкою 15 хвилин і можна їсти.
Нагадаємо, що цей секретний інгредієнт зробить ваш Олів'є найсмачнішим: що додають хитрі кулінари, новорічний рецепт.
Раніше ми повідомляли про капустяний пиріг без тіста: ароматний рецепт на кожен день.