Картопляне пюре – улюблений гарнір мільйонів українців. Зазвичай для приготування смачного пюре використовують вершкове масло, молоко.

Однак існує чимало й інших цікавих способів покращити смак та консистенцію цієї популярної страви. Про незвичайні інгредієнти, що перетворюють звичайне пюре на вишукану страву, розповімо нижче.

Пюре, скріншот: YouTube
Пюре, скріншот: YouTube

Класичний рецепт передбачає використання картоплі, молока, вершкового масла та "бульйону", що залишився після варіння. Проте йдуть роки, а кулінари продовжують експериментувати, щоб надати пюре вишуканості та витонченості.

Ви можете не повірити, але чудово підійде ніжний сир Камамбер з яскравим смаком. До того ж ви отримаєте зовсім іншу текстуру. Ви відчуєте у роті "оксамит". Потрібно лише нарізати сир невеликими шматочками та ретельно замішати з теплою картоплею. Головне тримайте "Камамбер" десь у шафі або під кришкою на столі, використовуючи у блюді внутрішню частину без твердої цедри.

Популярні новини зараз
Українці з мізерними пенсіями отримають доплати: на яку суму можна сподіватись Вибити справедливу пенсію можна через суд: як діяти, коли виплати менше 5 тисяч гривень Будинки та квартири залишаться без опалення: експерт по комуналці попередив українців Тисячі пенсіонерів залишаться без індексації у березні: кого торкнеться обмеження
Показати ще

картопляне пюре, фото з вільних джерел
картопляне пюре, фото з вільних джерел

Якщо сиру немає, спробуйте взяти вівсяне молоко або маскарпоне, яке подарує ніжну консистенцію і вершковий смак.

Ще кілька цікавих варіантів – замінити звичайне вершкове масло на топлене для заправки пюре; додати подрібнений хрусткий бекон; карамелізована цибуля або смажений часник.

Нагадаємо про сосиски у тісті, як у дитинстві: ніжне тісто, рум'яна скоринка та аромат, який повертає у минуле, рецепт.

Раніше ми повідомляли про секрет смачних гречаників у томатному соусі: простий рецепт, який вас здивує.

Також стало відомо про хрумкі картопляні снеки з сиром замість чіпсів до вечора Ліги Чемпіонів, смачний рецепт.