Картопляне пюре – улюблений гарнір мільйонів українців. Зазвичай для приготування смачного пюре використовують вершкове масло, молоко.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак існує чимало й інших цікавих способів покращити смак та консистенцію цієї популярної страви. Про незвичайні інгредієнти, що перетворюють звичайне пюре на вишукану страву, розповімо нижче.
Класичний рецепт передбачає використання картоплі, молока, вершкового масла та "бульйону", що залишився після варіння. Проте йдуть роки, а кулінари продовжують експериментувати, щоб надати пюре вишуканості та витонченості.
Ви можете не повірити, але чудово підійде ніжний сир Камамбер з яскравим смаком. До того ж ви отримаєте зовсім іншу текстуру. Ви відчуєте у роті "оксамит". Потрібно лише нарізати сир невеликими шматочками та ретельно замішати з теплою картоплею. Головне тримайте "Камамбер" десь у шафі або під кришкою на столі, використовуючи у блюді внутрішню частину без твердої цедри.
Якщо сиру немає, спробуйте взяти вівсяне молоко або маскарпоне, яке подарує ніжну консистенцію і вершковий смак.
Ще кілька цікавих варіантів – замінити звичайне вершкове масло на топлене для заправки пюре; додати подрібнений хрусткий бекон; карамелізована цибуля або смажений часник.
Нагадаємо про сосиски у тісті, як у дитинстві: ніжне тісто, рум'яна скоринка та аромат, який повертає у минуле, рецепт.
Раніше ми повідомляли про секрет смачних гречаників у томатному соусі: простий рецепт, який вас здивує.
Також стало відомо про хрумкі картопляні снеки з сиром замість чіпсів до вечора Ліги Чемпіонів, смачний рецепт.