Курячий паштет – це універсальна страва, яка чудово підійде як для легкого сніданку, так і для святкового столу.

Його можна намазати на свіжий хліб, тости або використати як начинку для тарталеток. Головна перевага – він готується всього за 10 хвилин, повідомляє Dushevna_kuhnya.

Інгредієнти:

  • 250 г курячого філе;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л. сметани;
  • сіль, перець та улюблені спеції;

Спеції. Фото: скрін youtube
Спеції. Фото: скрін youtube

Приготування:

Популярні новини зараз
В Україні стартувала "обмежена" індексація пенсій: кому – 100 грн, а кому – 1500 Оплата рахунків по-новому: в YASNO попередили споживачів електроенергії Рано раділи: у кого з пенсіонерів не збільшаться пенсії у березні Часи безкарності минули: боржників за опалення чекають великі неприємності
Показати ще
  1. Куряче філе промийте та обсушіть. Моркву наріжте кружечками, а цибулю – шматочками.
  2. У каструлі закип’ятіть воду, підсоліть її та відваріть м’ясо з овочами до готовності (близько 15 хвилин).
  3. Готові інгредієнти покладіть у блендер, додайте сметану, спеції та збийте до однорідної маси. За бажанням можна додати трохи вершкового масла чи оливкової олії для ніжнішої текстури.
  4. Перекладіть паштет у посудину, прикрасьте зеленню або гранатовими зернятами.

Паштет з курячої печінки, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому
Паштет з курячої печінки, фото: Телеграм / Кухня по-чоловічому

Корисні поради:

  • Для більш насиченого смаку можна обсмажити цибулю на вершковому маслі перед додаванням.
  • Додайте м’який сир або вершки, щоб паштет був ще ніжнішим.
  • Якщо любите пікантність, додайте трішки гірчиці або соєвого соусу.

Гірчиця, фото: Знай.ua
Гірчиця, фото: Знай.ua

Цей швидкий і смачний курячий паштет стане улюбленою закускою вашої родини!

Раніше ми повідомляли, на м'ясний ви більше не подивитесь: рецепт пікантного бурякового паштету з часником.

Цю неймовірну намазку на хліб чомусь усі забули: рецепт паштету з квасолі та сирків - більш детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, просто, швидко, смачно та бюджетно: рецепт паштету з баклажанів та курячої печінки.