Котлети по-київськи знають у всьому світі. Ніжне куряче м'ясо в хрумкій паніровці має відмінний аромат і неповторний смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак для її приготування йде багато філе, що не вигідно нашому гаманцю.
Але вихід є, страву можна приготувати з фаршу, так вийде економніше, але не менш смачно, ніж робити з цілого шматка курятини.
Рецептом приготування таких котлет поділилася фудблогерка Ксенія Радостіна на своїй сторінці у Instagram.
Інгредієнти:
- Курячий фарш – 500 г
- Сіль, перець – за смаком
- Вершкове масло – 170 г
- Кріп – 10 г
- Часник – 3 зуби.
- Борошно – 100 г
- Яйця – 2 шт.
- Панірувальні сухарі – 1,5 упаковки
Спосіб приготування:
Наріжте дрібно зелень, масло розімніть вилкою, додайте|добавляйте| до зелені разом з тертим часником і перемішайте.
У фарш додайте спеції, перемішайте та переведіть на харчову плівку.
У кожну котлету викладіть масло, загорніть і заморозьте.
Обваляйте їх у борошні, обмокніть у яйце і обваляйте в сухарях.
Нагадаємо про ніжні медові сендвічі з кремом зі згущеного молока і кокосовою стружкою: швидко, смачно і з любов'ю.
Раніше ми повідомляли, що печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль такий рецепт сподобається все.
Також стало відомо, як приготувати хрумку смажену картоплю без олії: секрет методу "3 ложки води".