Котлети по-київськи знають у всьому світі. Ніжне куряче м'ясо в хрумкій паніровці має відмінний аромат і неповторний смак.

Однак для її приготування йде багато філе, що не вигідно нашому гаманцю.

Котлети по-київськи. Фото Instagram
Котлети по-київськи. Фото Instagram

Але вихід є, страву можна приготувати з фаршу, так вийде економніше, але не менш смачно, ніж робити з цілого шматка курятини.

Рецептом приготування таких котлет поділилася фудблогерка Ксенія Радостіна на своїй сторінці у Instagram.

Популярні новини зараз
Отруйні овочі заполонили ринки: що зараз продають українцям Українцям можуть анулювати частину боргів за комуналку: кому і за якої умови В Україну рухається сніг: синоптики попереджають – потрібно утеплюватися Без документів — під арешт: ТЦК готують масштабні перевірки українців
Показати ще

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 500 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Вершкове масло – 170 г
  • Кріп – 10 г
  • Часник – 3 зуби.
  • Борошно – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Панірувальні сухарі – 1,5 упаковки

Спосіб приготування:

Наріжте дрібно зелень, масло розімніть вилкою, додайте|добавляйте| до зелені разом з тертим часником і перемішайте.

У фарш додайте спеції, перемішайте та переведіть на харчову плівку.

Котлети по-київськи. Фото Instagram
Котлети по-київськи. Фото Instagram

У кожну котлету викладіть масло, загорніть і заморозьте.

Котлети по-київськи. Фото Instagram
Котлети по-київськи. Фото Instagram

Обваляйте їх у борошні, обмокніть у яйце і обваляйте в сухарях.

Котлети по-київськи. Фото Instagram
Котлети по-київськи. Фото Instagram

Обсмажте з обох боків до рум'яної скоринки. Смачного!

Нагадаємо про ніжні медові сендвічі з кремом зі згущеного молока і кокосовою стружкою: швидко, смачно і з любов'ю.

Раніше ми повідомляли, що печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль такий рецепт сподобається все.

Також стало відомо, як приготувати хрумку смажену картоплю без олії: секрет методу "3 ложки води".