Хочете влаштувати пікнік, дружню вечірку або спільний перегляд футбольного матчу, і треба приготувати щось смачненьке? Ці крильця, приготовані на грилі або запечені у духовці, - ідеальний варіант для такого випадку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Для приготування знадобляться наступні продукти:
- 1 кілограм курячих крилець;
- 6 столових ложок оливкової олії;
- 0,5 чайної ложки солі;
- 0,5 чайної ложки перцю;
- 100 г вершкового масла;
- 4 зубчики часнику;
- 70 г сиру пармезан;
- 1 чайна ложка сушеного чилі.
Приготування
Очистіть крильця. Розріжте їх по суглобу.
Додайте до крилець сіль, чорний перець та оливкову олію. Ретельно перемішайте.
Застеліть деко алюмінієвою фольгою. Покладіть крильця на решітку та випікайте в духовці 40-50 хвилин за температури 200°C. Переверніть крильця через 15 хвилин випікання.
Після приготування приготуйте пармезанову глазур. Налийте розтоплене масло в миску, додайте пластівці чилі, часник, подрібнену петрушку та тертий пармезан. Змішайте крильця з глазур’ю.
Поверніть крильця в духовку на режим гриля на мить, щоб утворилася хрустка скоринка.
Смачні крильця готові! Подавайте їх гарячими, і повірте, що їх зметуть зі столу за лічені хвилини! Але якщо раптом щось лишиться, то в холодному вигляді такі крильця теж добре смакують.
Раніше портал Знай писав, що до макаронів ви не повернетеся: соковиті овочі, золотиста курка та фунчоза, готуємо за східним рецептом.
Крім того, ми повідомляли, як приготувати вівсянку, якщо немає світла: Клопотенко розкрив хитрий спосіб.
Також портал інформував про манник, який замінить торт: рецепт з малиною для тих, хто любить швидко та смачно.