Цікавий не тільки смак цього незвичайного сніданку, але і подача ледачих вареників з гарбузом дуже цікава. Так як, можна використовувати креманку і нарізати свіжі фрукти шматочками, як для фруктового салату, а можна просто полити сметаною і посипати цукром. Повідомляє Clutch.

Ця страва сподобається абсолютно всім. Головне попрацювати над подачею і не пошкодувати ягід або фруктів, які підкреслять смак страви.

Склад:

  • Сир жирністю 9% — 500 г
  • Гарбуз — 200 г
  • Манка — 3 ст. ложки
  • Борошно – 2 ст. ложки
  • Цукор — 2 ст. ложки
  • Велике яйце + 2 жовтка
  • Мелена кориця — 0,5 ч. ложки
  • Сіль — 0,3 ч. ложки
  • масло, сметана і цукор для подачі

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спосіб приготування:

Змішайте яйце і жовтки з сіллю. Потім змішайте з сиром (для гладкості можна збити заглибним блендером).

Очистіть гарбуз від насіння і шкірки, натріть на дрібній тертці, посипте цукром і корицею, гарненько перемішайте і додайте до сирної маси.

Додайте борошно і манку. У вас повинно вийти досить щільне тісто. Якщо воно занадто рідке, додайте ще борошна. Поставте в холодильник на 30 хвилин. (до 12 годин).

Поставте на сильний вогонь широку глибоку каструлю з 3 л води, нехай закипає. Присипте борошном дошку. Беріть мокрими руками шматок тіста і скатуємо з нього на вазі ковбаску діаметром 2 див.

Посоліть воду в каструлі. Змочуючи в окропі ніж, відрізайте від ковбаски шматочки по 2 см і скидайте в окріп. Зменшіть вогонь, варіть вареники, поки не спливуть, 5 хвилин. Вийміть шумівкою в щедро змащений маслом блюдо (давайте стекти воді!).

Подавайте зі сметаною і цукром.

Нагадаємо, 5 смачних рецептів чаю для яскравого осіннього настрою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей рецепт домашнього пряного латте наповнить ваш день святковим настроєм.

Також "Знай.uа" писав, незабутній рецепт кавового щербету.