Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г вершкового фондю

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

500 г курячого філе

4 ст. л. борошна

1 ч. л. мускатного горіха

300 г вершків

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Добре промиваємо і солимо куряче філе. Нарізаємо його невеликими шматочками, посипаємо і злегка занурюємо в борошно.

2. Обсмажуємо курку на розігрітій сковороді з вершковим маслом.

3. Далі, заливаємо курку вершками. Додаємо мускатний горіх і трохи чорного перцю. Перемішуємо, доводимо до кипіння.

4. Потім робимо маленький вогонь і тушкуємо з напіввідкритою кришкою протягом 15-20 хвилин. Соус повинен бути дуже густим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соусу бешамель з мускатним горіхом.