Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

30 г руколи

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 23 грудня: фінанси Тельців, увага Левам та бажання змін у Водоліїв Україну накриє арктична зима: Новий рік зустрінемо з 20-градусними морозами "Винні самі": омбудсмен зробила заяву про мобілізацію людей з інвалідністю Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
Показати ще

20 г сиру пармезан

100 г заморожених білих грибів

20 мл оливкової олії

4 шматка чіабатти

Приготування:

1. Масло розігріваємо на сковороді і обсмажуємо нарізані гриби на середньому вогні 5-7 хвилин, солимо і перчимо за смаком.

2. Хліб скроплюємо оливковою олією і теж підсмажуємо на сковорідці до хрусткої скоринки. Викладаємо гриби на хліб, зверху кладемо кілька шматочків рукколи, а потім тонкі скибочки пармезану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.