Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 шт. свинячих відбивних

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

120 г цибулі

½ ч. л. листя чебрецю

щіпка перцю

¾ склянки води

3 яблука

Приготування:

1. Для початку розігріваємо сковороду на низькому вогні. Викладаємо м'ясо і підсмажуємо його з обох сторін.

2. Далі додаємо дрібно нарізану цибулю, кмин і перець. Готуємо 5 хвилин, поки цибуля не стане м'яким. Потім вливаємо воду і зверху на м'ясо кладемо тонко нарізані шматки яблук. Накриваємо кришкою і ткшим протягом 20-30 хвилин, поки м'ясо не стане м'яким.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного чізкейку.