Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 4 години

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячих потрухів

Популярні новини зараз
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам ТЦК дісталися і жінок: хто опиниться у списках штрафників Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Показати ще

500 г телячої ноги

300 г цибулі

300 г моркви

часник і сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо курячі потрухи і заливаємо водою.

2. Телячі ноги ретельно очищаємо, розрізаємо на частини, додаємо до потрухів. Додаємо цибулю, моркву і сіль і довго варимо на маленькому вогні до повної готовності.

3. Розбираємо холодець, додаємо рубаний часник і знову кип'ятимо. Розливаємо по тарілках і прикрашаємо відварним яйцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.