Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 4 години

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячих потрухів

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

500 г телячої ноги

300 г цибулі

300 г моркви

часник і сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо курячі потрухи і заливаємо водою.

2. Телячі ноги ретельно очищаємо, розрізаємо на частини, додаємо до потрухів. Додаємо цибулю, моркву і сіль і довго варимо на маленькому вогні до повної готовності.

3. Розбираємо холодець, додаємо рубаний часник і знову кип'ятимо. Розливаємо по тарілках і прикрашаємо відварним яйцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.