Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 4 години

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячих потрухів

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

500 г телячої ноги

300 г цибулі

300 г моркви

часник і сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо курячі потрухи і заливаємо водою.

2. Телячі ноги ретельно очищаємо, розрізаємо на частини, додаємо до потрухів. Додаємо цибулю, моркву і сіль і довго варимо на маленькому вогні до повної готовності.

3. Розбираємо холодець, додаємо рубаний часник і знову кип'ятимо. Розливаємо по тарілках і прикрашаємо відварним яйцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.