Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

100 г темного шоколаду

Популярні новини зараз
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
Показати ще

100 г вершкового масла

2 ст. л. борошна

4 ст. л. коричневого цукру

щіпка солі

200 г м'якого сиру

2 ст. л. цукрової глазурі

2 яйця

2 банана

Приготування:

1. Шоколад і масло дрібно рубаємо і розтоплюємо на водяній бані.

2. Яйце збиваємо з цукром. З'єднуємо обидві суміші, додаємо сіль і борошно і ретельно розмішуємо.

3. Банан розминаємо в пюре, подрібнюємо з сиром, яйцем і сахаром до кремової консистенції.

4. Форму для випічки викладаємо пергаментом або фольгою. На дно виливаємо половину шоколадної суміші. Зверху викладаємо кілька чайних ложок сирної суміші. Продовжуємо чередувати шоколадну і сирну суміші.

5. Верхній шар рівняємо ножем, щоб вийшли гарні розлучення.

6. Розігріваємо духовку до 175 градусів. Випікаємо брауні близько 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт броколі в устричному соусі.