Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

100 г темного шоколаду

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

100 г вершкового масла

2 ст. л. борошна

4 ст. л. коричневого цукру

щіпка солі

200 г м'якого сиру

2 ст. л. цукрової глазурі

2 яйця

2 банана

Приготування:

1. Шоколад і масло дрібно рубаємо і розтоплюємо на водяній бані.

2. Яйце збиваємо з цукром. З'єднуємо обидві суміші, додаємо сіль і борошно і ретельно розмішуємо.

3. Банан розминаємо в пюре, подрібнюємо з сиром, яйцем і сахаром до кремової консистенції.

4. Форму для випічки викладаємо пергаментом або фольгою. На дно виливаємо половину шоколадної суміші. Зверху викладаємо кілька чайних ложок сирної суміші. Продовжуємо чередувати шоколадну і сирну суміші.

5. Верхній шар рівняємо ножем, щоб вийшли гарні розлучення.

6. Розігріваємо духовку до 175 градусів. Випікаємо брауні близько 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт броколі в устричному соусі.