Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

100 г курячого філе

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

180 г пшеничної локшини

35 г моркви

35 г солодкого перцю

35 г стручкової квасолі

17 г меду

10 г кетчупу

2,75 ст. л. світлого соєвого соусу

1 ч. л. темного соєвого соусу

½ ч. л. рисового оцту

35 г цукру

5 г чилі пасти

1 ст. л. рослинного масла

1 г часнику

1 г імбиру

Приготування:

1. Для соусу змішуємо в сотейнику три чверті ст. л. води, стільки ж світлого соєвого соусу, темний соєвий соус, рисовий оцет, кетчуп і пасту чилі. Ставимо на вогонь, злегка проварюємо, додаємо цукор і мед. Розмішуємо до розчинення. Далі доводимо до кипіння, варимо хвилину і знімаємо з вогню.

2. Нарізаємо філе смужками і маринуємо в останньому соусі 10 хвилин.

3. Варимо макарони до готовності.

4. Моркву і перець нарізаємо. Нагріваємо вок або сковороду, додаємо рослинне масло, трохи часнику і імбиру, додаємо м'ясо. Обсмажуємо до золотавої скоринки, постійно помішуючи. Викладаємо моркву, перець і квасолю. Обсмажуємо, постійно помішуючи 20 секунд. Додаємо локшину і соус, перемішуємо і ще трохи обсмажуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачних малинових пряників.