Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г яловичої печінки

Популярні новини зараз
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Показати ще

2 головки цибулі

700 г шпику

1 ст. л. чорного перцю горошком

2 гвоздики

Приготування:

1. Викладаємо дно і стінки форми тонко нарізаним шпиком.

2. Далі нарізаємо печінку невеликими шматками і кладемо в сотейник. Зверху кладемо нарізану цибулю, перець і гвоздику. Весь вміст закриваємо шпиком.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 2 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.