Всього одна маленька деталь, три фішки і трохи фантазії і новорічний салат Олів'є заграє новими смаками на новорічному столі. Про це повідомляє Дмитро Княвчук, шеф-кухар і власник компанії Dk Catering, передає Clutch.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Всі ми прекрасно знаємо знаменитий салат на пострадянському просторі, сьогодні, звичайно, не змінився рецепт, але змінилася якість деяких продуктів. Хочу вам розповісти рецепт олів'є який можна буде дати дитині без побоювання, що ця їжа принесе шкоду.
Інгредієнти на одну порцію олів'є:
- картопля відварна 50 г
- морква відварна 30 г
- горошок свіжий морожений 30 г
- огірок свіжий 20 г
- огірок бочкової або маринований 20 г
- яйця перепелині 2 шт.
- домашній майонез 40 або 50 г
- м'ясо: відварну телячий язик, відварне м'ясо перепели або відварна яловичина.
Для гостроти можна додати зелену цибулю. Всі овочі нарізати середнім кубиком 0,5 на 0,5 сантиметра, яйце перепелині навпіл, горошок проварюємо кілька хвилин у підсоленій воді, м'ясо або язик також нарізаємо середнім кубиком, в кінці заправляємо майонезом, додаємо рубаний зелений лук, солимо і перчимо за смаком.
Цей рецепт запам'ятається вашим гостям!
Як повідомляв портал "Знай.uа", щоб приготувати смачну пасту, спробуйте приготувати цей гірчично-сирний соус.
Також "Знай.uа" писав, рецепт веганского бургера, який сподобається навіть любителям м'яса.