Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г пасти феттучині

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

300 г очищених варених креветок

200 мл вершків

2 ст. л. оливкової олії

25 г вершкового масла

1 ст. л. борошна

3 ст. л. тертого пармезану

1 ст. л. рубаної петрушки

щіпка базиліка

Приготування:

1. Воду доводимо до кипіння, солимо, кидаємо туди креветки і варимо протягом 5-6 хвилин. В цей же час на сковороді обсмажуємо борошно на вершковому маслі, потім додаємо петрушку і уварюємо на третину.

2. Креветки приготовлені перекладаємо в чашку і даємо охолонути. В ту ж воду закидаємо феттучині і варимо по інструкції. Висипаємо в друшляк.

3. Очищаємо креветки, більшу частину кладемо в сковороду з оцтом,в неї ж відправляємо феттучині. Додаємо сухий базилік, гріємо хвилину і кладемо на тарілки.

4. Прикрашаємо залишками креветок, листям базиліка і гілочкою петрушки. За бажанням посипаємо пармезаном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої печінки з медовою цибулею.