Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз
Польща змінила правила в'їзду для українців Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Показати ще

1 банка згущеного молока

½ ст. л. оцту

борошно за смаком

½ ч. л. соди

Приготування:

1. Змішуємо разом яйця, згущене молоко, гашену соду і борошно, щоб вийшло тісто.

2. Розкачуємо тісто в джгут діаметром 2-3 см, розрізаємо на невеликі шматочки, скачуємо з них кульки і обсмажуємо у великій кількості соняшникової олії.

3. Виймаємо пончики шумівкою. Даємо стекти маслу і потім, занурюємо кожен пончик в цукрову пудру.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.