Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз
Масштабне підвищення пенсій: чого чекати від індексації у 2026 році У школах та дитсадках з'являться нові уроки: чого навчатимуть та до якого віку Не пускайте без потреби: коли контролери не мають права заходити у квартиру Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування
Показати ще

1 банка згущеного молока

½ ст. л. оцту

борошно за смаком

½ ч. л. соди

Приготування:

1. Змішуємо разом яйця, згущене молоко, гашену соду і борошно, щоб вийшло тісто.

2. Розкачуємо тісто в джгут діаметром 2-3 см, розрізаємо на невеликі шматочки, скачуємо з них кульки і обсмажуємо у великій кількості соняшникової олії.

3. Виймаємо пончики шумівкою. Даємо стекти маслу і потім, занурюємо кожен пончик в цукрову пудру.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.