Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

350 г цвітної капусти

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

35 г зеленого лука

2 морквини

4 ст. л. вершкового масла

1 л курячого бульйону

сіль і перець за смаком

200 мл вершків

Приготування:

1. Миємо й нарізаємо овочі. У каструлі розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому овочі.

2. З бульйону дістаємо шматочки курки. Бульйон доводимо до кипіння. Заливаємо смажені овочі, решту бульйону ставимо в бік. Овочі тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою 10-15 хвилин.

3. Збиваємо блендером весь вміст в пюре. Додаємо бульйон, що залишився, шматочки вареної курки і доводимо до кипіння.

4. Далі додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком і знімаємо з вогню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт низькокалорійної піци.