Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

350 г цвітної капусти

Популярні новини зараз

Комаровський підказав, як не заразитися коронавірусом: "Залежить від..."

Сумська благає українців про допомогу: лишилася на вулиці, осиротіла

Кейт Міддлтон і принц Вільям втратили свого малюка, сльози вже не допоможуть

На Прикарпатті анорексія звела в могилу 19-річну дівчину: "Важила 29 кілограмів"

Показати ще

35 г зеленого лука

2 морквини

4 ст. л. вершкового масла

1 л курячого бульйону

сіль і перець за смаком

200 мл вершків

Приготування:

1. Миємо й нарізаємо овочі. У каструлі розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому овочі.

2. З бульйону дістаємо шматочки курки. Бульйон доводимо до кипіння. Заливаємо смажені овочі, решту бульйону ставимо в бік. Овочі тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою 10-15 хвилин.

3. Збиваємо блендером весь вміст в пюре. Додаємо бульйон, що залишився, шматочки вареної курки і доводимо до кипіння.

4. Далі додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком і знімаємо з вогню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт низькокалорійної піци.