Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

800 г картоплі

Популярні новини зараз
Жінки на заводи, чоловіки – в окопи: ветеран закликав масштабувати мобілізацію Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки "Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати
Показати ще

1 кг м'ясного фаршу

1 яйце

300 г тертого сиру

1 головка червоної цибулі

3 зубчики часнику

3 ст. л. рослинного масла

150 г вершкового масла

150 г вершків

Приготування:

1. Миємо, очищаємо і варимо картоплю в підсоленій воді.

2. Дрібно нарізаємо цибулю і часник, підсмажуємо до характерного запаху на сковороді.

3. Додаємо в сковороду фарш, перемішуємо з цибулею і часником і смажимо до готовності. Солимо і перчимо за смаком.

4. Картоплю розминаємо в пюре, вливаємо в нього рослинне масло, вершки, додаємо 1 сире яйце і тертий сир по черзі. Акуратно все перемішуємо до однорідної консистенції.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму для випічки маслом. Шарами викладаємо пюре, фарш і знову пюре. Зверху посипаємо сиром. Випікаємо протягом 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з куркою.