Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки Гороскоп на сьогодні, 12 червня: хто стане жертвою підступності та обману а у кого зруйнуються фінансові плани Українців позбавлять важливої виплати: кому більше не буде допомагати держава Чим вищий стаж, тим більша доплата: пенсіонерам нарахують бонуси
Показати ще

1 стакан коричневого цукру

130 г вершкового масла

1 ч. л. розпушувача

250 г сиру

5 ст. л. сметани

2 яйця

Приготування:

1. Перемішуємо разом борошно, розпушувач, 0,5 склянки цукру і додаємо нарізане тонкими шматочками масло. Перемішуємо все руками.

2. Розминаємо сир виделкою, додаємо сметану і яєчні жовтки.

3. Білки збиваємо з цукром до збільшення в об'ємі в 3 рази, після чого змішуємо з сирною крихтою.

4. Висипаємо в форму для випічки дві третини тіста. Зверху кладемо сирно-білкову масу і посипаємо рештою сиру.

5. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Випікаємо пиріг протягом 25-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт повітряних оладків на кефірі.