Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Масово заражаються і діти, і дорослі: небезпечна хвороба "косить" усіх через спеку Накриє "золотий дощ" або ж хвиля кохання: які 3 знаки Зодіаку будуть найщасливішими наприкінці липня За графіком не лише світло, а й вода: комунальники запроваджують нові обмеження "Міста і села будуть побудовані наново": старець назвав час, коли Україна повернеться до миру
Показати ще

1 стакан коричневого цукру

130 г вершкового масла

1 ч. л. розпушувача

250 г сиру

5 ст. л. сметани

2 яйця

Приготування:

1. Перемішуємо разом борошно, розпушувач, 0,5 склянки цукру і додаємо нарізане тонкими шматочками масло. Перемішуємо все руками.

2. Розминаємо сир виделкою, додаємо сметану і яєчні жовтки.

3. Білки збиваємо з цукром до збільшення в об'ємі в 3 рази, після чого змішуємо з сирною крихтою.

4. Висипаємо в форму для випічки дві третини тіста. Зверху кладемо сирно-білкову масу і посипаємо рештою сиру.

5. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Випікаємо пиріг протягом 25-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт повітряних оладків на кефірі.