Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

690 г борошна

Популярні новини зараз
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025 Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Показати ще

275 мл молока

2 яйця

22 г солі

25 мл рослинного масла

Приготування:

1. На робочу поверхню невеликою гіркою насипаємо борошно. Зверху ложкою робимо маленьке поглиблення і розбиваємо туди 2 яйця. Далі по периметру гірки робимо ще одне поглиблення і вливаємо туди молоко, солимо й додаємо рослинне масло.

2. Тісто відразу замішуємо руками.

3. Далі робимо з нього півсферу, замішуючи таким чином, щоб всі тріщинки опинилися внизу. Тіста буде близько 800 грам.

4. Готове тісто прибираємо в холодильник на 20 хвилин, щоб воно відпочило.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горохового супу-пюре з беконом.