Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

690 г борошна

Популярні новини зараз
Головне за 19 липня: замах на Фаріон, 10 пенсій за раз, блокування операцій ПриватБанку та глюк Windows Вручення повісток від ТЦК відбуватиметься по-новому: чоловіків попередили Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

275 мл молока

2 яйця

22 г солі

25 мл рослинного масла

Приготування:

1. На робочу поверхню невеликою гіркою насипаємо борошно. Зверху ложкою робимо маленьке поглиблення і розбиваємо туди 2 яйця. Далі по периметру гірки робимо ще одне поглиблення і вливаємо туди молоко, солимо й додаємо рослинне масло.

2. Тісто відразу замішуємо руками.

3. Далі робимо з нього півсферу, замішуючи таким чином, щоб всі тріщинки опинилися внизу. Тіста буде близько 800 грам.

4. Готове тісто прибираємо в холодильник на 20 хвилин, щоб воно відпочило.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горохового супу-пюре з беконом.