Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг індички

Популярні новини зараз
Лікарі розкрили шокуючу правду: 8 годин сну – міф, який може нашкодити Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
Показати ще

600 г ріпчастої цибулі

2 пучка кінзи

300 г волоських горіхів

2 зубчики часнику

сіль і перець за смаком

білий винний оцет за смаком

Приготування:

1. Очищаємо індичку від шкіри і нарізаємо на шматки середнього розміру, не знімаючи з кісток.

2. Кладемо в каструлю м'ясо, на нього - очищену цибулю цілком, кінзу. Заливаємо невеликою кількістю води і варимо до готовності.

3. Варені цибулю і кінзу остуджуємо і прокручуємо через м'ясорубку з горіхами і часником.

4. Відокремлюємо м'ясо від кісток, кладемо його назад в бульйон разом з протертими інгредієнтами. Приправляємо спеціями і оцтом, варимо хвилину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт плову по-японськи.