Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г курячого філе
250 г яєчної локшини
1 солодкий перець
200 г зеленої стручкової квасолі
100 г моркви
14 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. яблучного оцту
1 ч. л. тертого імбиру
сіль і перець за смаком
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
3 ч. л. цукру
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Куряче філе нарізаємо тонкими скибочками, імбир натираємо на дрібній тертці.
2. Для соусу змішуємо соєвий соус, оцет, цукор, перець, імбир і крохмаль.
3. Нагріваємо олію у великій сковороді, викладаємо спочатку перець і моркву, а через кілька хвилин квасолю. Смажимо перемішуючи на сильному вогні, але не до повної готовності.
4. Локшину варимо в підсоленій воді.
5. До овочів додаємо курку, через хвилину соус. Продовжуємо обсмажувати протягом 2-3 хвилин.
6. Додаємо локшину, обсмажуємо все разом протягом 1-2 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт молочного желе у шоколаді.