Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

220 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
Показати ще

330 г цукрової пудри

2 лимона

4 ч. л. розпушувача

щіпка солі

2 яйця

270 г борошна

250 г сиру рікотта

Приготовлене:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Змішуємо масло, цукрову пудру, яйця, рікотту, сік і цедру 1 лимона міксером.

3. Просіваємо борошно і додаємо в нього розпушувач і сіль.

4. Перемішуємо 2 маси між собою до однорідності. Викладаємо отриману суміш у форму для випікання діаметром 26 см, попередньо виклавши її пергаментом.

5. Лимон очищаємо, нарізаємо тонкими часточками і прикрашаємо їм масу.

6. Далі кладемо пиріг в духовку і запікаємо протягом 30-35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого асорті.