Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг качки

Популярні новини зараз
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році Українцям з малою пенсією докинуть грошей: кому прийдуть доплати у червні та липні Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих
Показати ще

500 г вишні

1 стакан червоного сухого вина

перець і сіль за смаком

100 мл рослинного масла

Приготування:

1. Натираємо качку сіллю і перцем і ставимо в духовку. Смажимо протягом 40 хвилин, постійно змочуючи маслом.

2. Тушкуємо вишні без кісточок в червоному вині, за 10 хвилин до готовності качки, поливаємо її вином з вишнею, ще раз солимо і перчимо.

3. Подаємо качку гарячої разом з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибною начинкою.