Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

1 склянка рису

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

1 цибулина

1 морквина

2 склянки води

рослинне масло за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву натираємо на тертці.

2. На сковороду наливаємо масло, ставимо на середній вогонь.

3. У сковороду кладемо цибулю і моркву. Трохи підсмажуємо.

4. Додаємо рис, перемішуємо і даемпостоять 30 секунд.

5. Відразу ж додаємо 2 склянки води, перемішуємо і накриваємо кришкою.

6. Солимо через 10 хвилин, перемішуємо і знову накриваємо кришкою. Залишаємо на 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої горбуші під цибулею.