Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

4 ст. л. крохмалю

100 г арахісу

700 г курячого філе

1 кайенский перець

3 ст. л. рослинного масла

1 ч. л. меленого імбиру

3 ст. л. соєвого соусу

Приготування:

1. Куряче філе нарізаємо тонкими смужками, попередньо подморозив. Маринуємо на півгодини в соєвому соусі.

2. Арахіс обсмажуємо на сухій сковороді і очищаємо від лушпиння.

3. Коли курка замаринується, занурюємо шматочки в крохмаль, стряхуємо зайве.

4. Розігріваємо в сковороді вок олію, обсмажуємо дрібно нарізаний перець і курячі шматочки, постійно помішуючи, близько 5 хвилин на сильному вогні.

5. Додаємо мелений імбир, часник і арахіс. Обсмажуємо ще 5 хвилин, не перестаючи помішувати.

6. Викладаємо шумівкою на блюдо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з яловичини.