Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г минтая

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
Показати ще

50 г оливкового майонезу

100 г сметани

5 г часнику

сіль і перець за смаком

приправа для риби за смаком

1 пучок кропу

1 ст. л. оливкової олії

лимонний сік за смаком

Приготування:

1. Минтай нарізаємо на порційні шматки, солимо, перчимо і приправляємо приправою.

2. Нагріваємо сковороду, додаємо оливкову олію. Обсмажуємо філе минтая до напівготовності з двох сторін на середньому вогні.

3. В окремій ємності змішуємо сметану, майонез, кріп, часник і трохи солі. Заливаємо цією сумішшю рибу на сковороді, прибираємо вогонь, перемішуємо рибу з соусом лопаткою, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15.

4. Збризкуємо лимонним соком, солимо за смаком і подаємо з легким салатом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматною курки в кефірі.