Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1,2 кг яловичини

Популярні новини зараз
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення На українців натравлять колекторів: за комунальних боржників візьмуться всерйоз
Показати ще

½ склянки білого сухого вина

2 ст. л. гірчиці

¼ ч. л. перцю чорного меленого

сіль за смаком

2 головки цибулі

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо на невеликі шматки і підсмажуємо на розігрітій сковороді. Перекладаємо на тарілку.

2. Змішуємо вино, гірчицю, перець і сіль.

3. У невелику каструлю викладаємо тонко нарізану цибулю, зверху кладемо м'ясо і заливаємо винною сумішшю. Ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 2,5-3 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт розсипчастого пирога з сиром.