Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе індички

Популярні новини зараз
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
Показати ще

1 яйце

½ ч. л. солі

3 ст. л. панірувальних сухарів

200 г твердого сиру

50 мл соняшникової олії

Приготування:

1. Грудки індички ріжемо уздовж пластами по 1,5 см і відбиваємо їх, щоб вони стали широкими і тонкими. Сир нарізаємо товстими довгастими скибочками, щоб його легко можна було загорнути в індичку. Загортаємо його так, щоб був невеликий нахлест.

2. Тепер окунаємо рулетики в збите яйце, а потім у панірувальні сухарі, змішані з часниковою сіллю.

3. Обсмажуємо їх на рослинному маслі на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картофеля, запеченого з лимоном і орегано.