Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 шт. солодкого перцю

200 г шампіньйонів

Популярні новини зараз
"Я не ламав і не тягнув у бус": як військові переконують ухилянтів мобілізуватися Гороскоп на сьогодні 13 квітня: кого у неділю чекає зіпсований настрій, а кого фінансова напруга Молодь масово кидає роботу заради "мікро-пенсії" - що означає новий тренд Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
Показати ще

1 головка цибулі

100 г сиру

2 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. соєвого соусу

65 г волоських горіхів

60 г петрушки

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Жовті солодкі перці розрізаємо навпіл, очищаємо і на 5 хвилин опускаємо в киплячу воду.

2. Нарізаємо дрібно цибулю і злегка обсмажуємо на оливковій олії. Гриби нарізаємо, додаємо дрібно посічену зелень петрушки, соєвий соус, перець, сіль і змішуємо з горіхами і грибами.

3. Наповнюємо половинки перців отриманою сумішшю, викладаємо на змащене деко і запікаємо в духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-грушевого пісного пирога.