Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 шт. солодкого перцю

200 г шампіньйонів

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

1 головка цибулі

100 г сиру

2 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. соєвого соусу

65 г волоських горіхів

60 г петрушки

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Жовті солодкі перці розрізаємо навпіл, очищаємо і на 5 хвилин опускаємо в киплячу воду.

2. Нарізаємо дрібно цибулю і злегка обсмажуємо на оливковій олії. Гриби нарізаємо, додаємо дрібно посічену зелень петрушки, соєвий соус, перець, сіль і змішуємо з горіхами і грибами.

3. Наповнюємо половинки перців отриманою сумішшю, викладаємо на змащене деко і запікаємо в духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-грушевого пісного пирога.