Час приготування: 25 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

1 шт. вершкового сиру в брусочках

500 г гарбуза

Популярні новини зараз
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Показати ще

4 картоплі

50 г вершкового масла

1 ріпчаста цибуля

2 зубчики часнику

0,5 ч.л. паприки

1 лавровий лист

1 пучок петрушки

гарбузове насіння за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками гарбуз і картоплю.

2. Варимо гарбуз у воді з лавровим листом, а через 10 хвилин додаємо картоплю і готуємо ще 10 хвилин.

3. Подрібнюємо цибулю та часник, обсмажуємо на вершковому маслі.

4. Додаємо зажарку до супу. Солимо і додаємо спеції.

5. Суп знімаємо з вогню і збиваємо блендером до однорідності.

6. Нарізаємо кубиками плавлений сир, додаємо його в суп і варимо доки не розплавиться.

7. Перед подачею прикрашаємо гарбузовим насінням та зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.